Без цензури. Перед онлайн-конференцією Захарченко дізнався, що про нього думають на Харківщині

 

Олена Гітлянська
керівник прес-центру Служби безпеки України

(FB)

Олександр Захарченко. Фото: REUTERS

Олександр Захарченко

Службу безпеки України приємно потішила ініціатива піар-асів Сашка Захарченка (ватажок “ДНР” – “Н”) провести онлайн-конференцію з мешканцями Харківщини. Для людини, яка намагається контролювати лише декілька вулиць у Донецьку, потуги вийти на рівень міжрайонної політики – це, дійсно, вчинок.

Механізм проведення конференції простий, як совкова лопата. Все розплановано завчасно, від кількості вдячних відгуків поціновувачів «генія новоросійської політики» до прямих закликів в’їхати на танку до Харкова. І не важливо, що танкові двигуни подільники давно розікрали, а на набої і снаряди слід чекати тижнями, молячись на “російські гумконвої”. Для ідеологів московської пропаганди факти не важливі.

Служба безпеки вирішила допомогти Захарченку поспілкуватися з харків’янами. По-перше, чому б не допомогти людині, яка бажає дізнатися гірку правду про себе. І, по-друге, у нас є професійний інтерес до проросійськи налаштованих громадян України.

Тому ми створили дзеркало сторінки онлайн-конференції і надіслали її усім адміністраторам проросійських та нейтрально налаштованих груп у соціальних мережах. Таким чином, ми максимально охопили прибічників “русского міра”, що активно користуються інтернет-ресурсами.

Скажу чесно. Результати нас вразили.

СБ України отримала близько трьох тисяч запитань і коментарів. Переважна більшість (понад 98 відсотків) дуже нецензурно висловлюється як про ДНР/ЛНР, так і про Олександра Захарченка. І ЦЕ ВИКЛЮЧНО ВІДВІДУВАЧІ ПРОРОСІЙСЬКИХ СТОРІНОК. І ЛИШЕ З ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ!

Напередодні завтрашнього бенефісу фюрера “новоросії” ми пропонуємо йому переглянути, що ж дійсно думають про нього українці. А ще краще – завітати до нас у гості разом з Гіві, Моторолою і всією іншою зграєю. Кайданок вистачить.

До речі, як сказав сьогодні у КПІ голова ‪‎СБУ‬ Василь Грицак: “Захарченко, Плотницький та інші ватажки терористів мають замислитись, що їх просто зачистять – на їхніх руках дуже багато крові”.

конференція Захарченко конференція Захарченко 0

конференція Захарченко 1 конференція Захарченко 2 конференція Захарченко 3 конференція Захарченко 8 конференція Захарченко 7 конференція Захарченко 6 конференція Захарченко 5 конференція Захарченко 4

Читайте також:
Звичаї “ДНР”: п’яний брат Захарченка в пивбарі ударив офіціанта “розочкою” в шию. ВІДЕО

Захарченко: “Україна прагне вийти на кордон “ДНР” і Росії? Годі зволікати!”

“Уроки громадянськості” в школах “ДНР”: як дітей перетворюють на “вату”. ВІДЕО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна