Петиція про перейменування Севастополя в Мухосранськ набирає обертів на сайті президента

 

Електронна петиція з проханням перейменувати Севастополь у Мухосранськ з’явилася у відповідному розділі на сайті президента України.

Підписи почали збирати вчора, 17 березня. Змінити назву Севастополю запропонував Олександр Пашун, причому петицію складено російською мовою.

“У зв’язку із загидженістю міста Севастополь сміттям і прихильністю більшості його жителів до “русского мира” перейменувати місто Севастополь у Мухосранськ і після повернення Криму до складу України зняти з нього статус міста центрального підпорядкування (зі статусом окремого регіону), зробивши районним центром із повною демілітаризацією”, – ідеться в петиції.

Нагадаємо, президент України приймає петицію на розгляд, якщо вона набере 25 000 електронних підписів. Звернення про “Севастополь – Мухосранск” протягом доби набрав наразі менше 40 підписів.

Читайте також:
Володимир В’ятрович: На Дніпро згода вже є.
Щодо Кіровограда потрібна відвага. Інтерв’ю “
Новинарні

Парламент мусить перейменувати “комуністичні” міста й села також
у Криму і “ДНР/ЛНР” – В’ятрович

Україна перейменовує міста і села Криму:
Яні Капу, Ас, Герценберг, Ічкі, Єді-Кую – в піку Росії

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна