Афганський солдат розстріляв чотирьох військових зі США, з якими служив на базі

 

Напад на базі США на півночі Афганістану, в результаті якого загинули не менше чотирьох американських солдатів, вчинив афганський армієць, що працював на базі. Про це агентству Reuters повідомив американський військовий чиновник.

“Афганський солдат почав стрілянину і вбив чотирьох американських військових на території бази. Ми ведемо розслідування”, — сказав представник 209-го корпусу афганської армії.

Військове командування США в Кабулі підтвердило, що вони в курсі інциденту в таборі Шахін, який є штаб-квартирою 209-го корпусу і розташований на півночі країни в місті Мазарі-Шаріф.

Раніше агентство AP з посиланням на джерело в Білому домі повідомляло, що Пентагон має намір направити до Афганістану ще 4 тисячі військовослужбовців.

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна