Деканоїдзе пригрозила начальникам облуправлінь через криміногенну ситуацію і дала півтора місяця на покращення

 

Голова Національної поліції Хатія Деканоїдзе попередила начальників обласних управлінь поліції про притягнення до відповідальності за відсутність результатів у роботі. Про це повідомляє прес-служба Національної поліції.

Деканоїдзе зазначила, що в Україні розпочинається комплексне оперативно-профілактичне відпрацювання. Через півтора місяця, коли завершиться всеукраїнське відпрацювання, дадуть оцінку роботі кожного начальника обласної поліції, оскільки саме вони відповідають за стан криміногенної ситуації на обслуговуваній території. У разі відсутності результатів Голова Національної поліції України має намір клопотати перед міністром внутрішніх справ України Арсеном Аваковим про звільнення таких начальників із займаних посад.

“Крісла, на яких ми сидимо – не вічні. Нас усіх оцінюватимуть за результатами роботи. Ви як головні представники поліції на місцях повинні бути відповідальними і за розкриття, і за залучення нових людей до Національної поліції, і за їх відбір”, – підкреслила Деканоїдзе.

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.