Розвідка розповіла, які кадрові підрозділи РФ на Луганщині причетні до підпільної торгівлі алкоголем

 

Командний склад підрозділів збройних сил Росії на тимчасово окупованих територіях Донецької та Луганської областей поряд із виконанням бойових завдань продовжує створювати умови для особистого збагачення. Зокрема, окупанти на Луганщині отримують надприбутки від незаконної торгівлі спиртним. Про це йдеться у зведенні Головного управління розвідки Міністерства оборони України.

Встановлено, що командування 2-ї окремої мотострілецької бригади 2-го армійського корпусу (Луганськ) контролює тіньовий обіг алкоголю на тимчасово окупованій території Луганської області, отримуючи надприбутки, які використовуються для придбання дорогих подарунків вищому командуванню ЗС РФ.

Як розповів сьогодні на брифінгу речник з питань АТО Олександр Мотузяник, за інформацією ГУР, до схеми залучені представники криміналітету з російського міста Тамбов та кадрові військовослужбовці 16-ї окремої бригади спецпризначення ЗС Росії, які зараз перебувають на окупованій території Луганської області.

Читайте також:
Розвідка оприлюднила свіжі факти злочинів і п’яних ексцесів в “армії ДНР”

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна