Розвідка оприлюднила свіжі факти злочинів і п’яних ексцесів в “армії ДНР”

 

Чергові факти “падіння рівня морально-психологічного стану” у військах бойовиків оприлюднено в зведенні Головного управління розвідки Міністерства оборони України за 19 червня. Усі вони стосуються 1-го армійського корпусу ЗС РФ – так званої “армії ДНР”.

Бойовики ОРДО крадуть авто й мотоцикли в місцевих мешканців, вчиняють ДТП і воюють між собою напідпитку.

За даними ГУР, 17 червня “після чисельних скарг місцевого населення, у результаті позачергової перевірки із залученням окремого комендантського полку (Донецьк) 1 АК, в підрозділах 3-ї окремої мотострілецької бригади (Горлівка) було вилучено шість легкових автомобілів, раніше викрадених у жителів м. Горлівка та прилеглих населених пунктів”.

Того ж дня самовільно залишив частину військовослужбовець реактивного артилерійського дивізіону тієї ж 3 омбр (Горлівка) Голубєв Юрій Олександрович, 17.06.1992 р.н.
Перебуваючи в стані сильного алкогольного сп’яніння, він викрав мотоцикл, на якому здійснив ДТП. Важкі травми отримав сам винуватець та дві цивільні особи, повідомляє українська розвідка.

18 червня бойовики 1-го мотострілецького батальйону 100-ї окремої мотострілецької бригади, які тривалий час перебувають на передових позиціях у районі Старомихайлівки і беруть безпосередню участь у штурмових діях проти сил АТО, здійснили напад на підрозділ розвідувальної роти своєї бригади та відібрали всю зброю (стрілецьку та гранатомети), боєприпаси до неї, харчі, бронежилети та пальне.

Військові 9-го окремого штурмового мотострілецького полку морської піхоти (Новоазовськ на півдні Донеччини), перебуваючи в стані сильного алкогольного сп’яніння, 18 червня під час перевезення боєприпасів здійснили наїзд на місцеву жительку.

Читайте також:
Розвідка дізналася, до чого призводять “пасхальні” пиятики в підрозділах бойовиків

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна