Десантники 79-ї бригади за пів року боїв за Новомихайлівку знищили понад 300 одиниць техніки ЗС РФ

Воїни 79 окремої десантно-штурмової Таврійської бригади вже пів року ведуть бої за село Новомихайлівка Донецької області. Жорстока битва за маленьке село, де раніше мешкало всього півтори тисячі людей, почалась наприкінці осені. За цей час миколаївські десантники знищили там 314 одиниць техніки російських військ.

Нині ця інформація є підтвердженою, повідомила пресслужба бригади 19 квітня.

Карта з документальним підтвердженням знищеної російської техніки 

Щоб захопити Новомихайлівку росіяни зосередили на вузькій ділянці фронту відразу 10 своїх бригад і полків загальною чисельністю до 30 тисяч бійців. Окупанти щодня кидають в атаку танки, бойові броньовані машини і жаліють піхоти.

“Новомихайлівка та її околиці сьогодні — це одне з найбільших кладовищ ворожої техніки російсько-української війни. Це тисячі окупантів, які зазнали тут ганебної смерті. Але насамперед — це воїни 79 окремої десантно-штурмової Таврійської бригади, що героїчно тримають оборону в умовах, в яких, здавалося б, це вже неможливо”, – зазначили в бригаді.

 

 

 

 

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.