Армія РФ обстріляла припортову інфраструктуру, дитсадок, склад із зерном та будинки на Херсонщині

Протягом минулої доби російські війська кілька разів обстрілювали Херсон та інші населені пункти області, внаслідок чого пошкодили припортову інфраструктуру, склад із зерном та чимало будівель.

Про наслідки атак в неділю, 14 квітня, розповіли керівник Херсонської МВА Роман Мрочко та очільник Херсонської ОВА Олександр Прокудін.

За словами Мрочка, Херсонську міську територіальну громаду за минулу добу російські війська обстріляли 10 разів. Ураження зафіксовані в Комишанах, Зимівнику та Корабельному районі Херсона. Зокрема, було пошкоджено будівлю навчального закладу, склад для зберігання зерна, багатоповерхівку та 4 приватних будинки.

Внаслідок російських ворожих обстрілів Херсонської міської територіальної громади за минулу добу 48-річний чоловік отримав поранення середнього ступеня тяжкості. У нього діагностували вибухову та черепно-мозкову травми, поранення стегна та передпліччя, контузію. Потерпілому надана медична допомога.

Прокудін повідомив про влучання в припортову інфраструктуру, а також ще 13 приватних будинків в області. Окрім вказаних населених пунктів, під обстріли потрапили Берислав, Понятівка, Дніпровське, Янтарне, Берегове, Козацьке, Львове, Кізомис, Білозерка, Велетенське, Станіслав, Інженерне, Осокорівка, Гаврилівка та Нововоронцовка.

Читайте також:
Російські війська скинули КАБи на будинок на Харківщині: вбили двох людей

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна