РФ атакувала Київщину дронами і ракетами: є влучання в критичну інфраструктуру

У ніч проти 11 квітня російсько-окупаційні війська атакували Київську область безпілотниками та ракетами, влучивши в об’єкт критичної інфраструктури.

Про це повідомив начальник ОВА Руслан Кравченко.

Він зазначив, що область була під масованою атакою дронів-камікадзе Shahed та ракет. Тривога тривала понад 5 годин. Атаки зазнав об’єкт критичної інфраструктури.

Наразі інформація щодо постраждалих та загиблих не надходила. Усі оперативні служби на місці, триває гасіння пожежі на об’єкті.

Як писала “Новинарня“, вночі 11 квітня окупанти атакували об’єкти генерації та системи передачі електроенергії у Харківській, Запорізькій, Львівській та Київській областях. Під обстрілом опинилися зокрема дві теплоелектростанції ДТЕК. Енергетики вже працюють над усуненням наслідків.

Читайте також:
Відновлення ТЕС після атак у березні коштуватиме вдвічі дорожче за ремонт після попередньої зими, – ДТЕК

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна