24 омбр відкрила у Львові свій перший в Україні рекрутинговий центр

24-та окрема механізована бригада імені короля Данила відкрила у Львові свій перший в Україні рекрутинговий центр.

Про це пресслужба військової частини повідомила у середу, 10 квітня.

Центр відкрили у співпраці з Львівською міською радою.

“Ми запрошуємо туди приходити усіх, хто хоче долучитися до Збройних сил і звільняти територію України. До нас можна прийти і поспілкуватися з рекрутером, отримати інформацію та консультації, дізнатися про всі актуальні вакансії та приєднатися до бригади”, – йдеться в повідомленні.

“Ми впевнені, що центр дозволить заповнити всі вакантні посади, які зараз є у бригаді, і виконувати ще якісніше поставлені перед нами завдання. Дякуємо вам, пане мере, і громаді міста за підтримку”, – сказав підполковник Вадим Лук’янишин, заступник командира бригади.

“Коли кандидат приходить до нас, наше завдання – зрозуміти, чого він хоче і на яку вакансію його навички найкраще застосувати. Якщо людина відповідає вимогам вакансії, беремо її анкетні дані та передаємо контакти у відповідний підрозділ. Після з’ясування вужчих питань, якщо все добре, готуємо рекомендаційний лист і забезпечуємо супровід до входження на посаду у бригаду”, – пояснив Василь Дзеса, військовий, рекрутер центру.

Центр рекрутингу бригади діє за адресою: пл. Князя Ярослава Осмомисла, 9.

Контактний номер телефону: 066 83 78 354.

Читайте також:
Як стати “Вовком” і чому візьмуть не всіх: у столиці відкрився рекрутинговий центр батальйону “Вовки Да Вінчі”

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна