Сумщина: РФ скинула КАБи на Білопілля, є загиблі й поранені

Вдень 8 квітня росіяни скинули чотири керовані авіабомби на центр міста Білопілля Сумської області: загинула жінка, троє людей зазнали поранень.

Один із поранених – у важкому стані, повідомляє Сумська обласна військова адміністрація.

Руйнувань зазнали заклади торгівлі, будівля міської ради, знищено автотранспортні засоби.

“Сьогодні у Білопіллі російські терористи вчинили черговий злочин проти мирних людей, вдаривши по цивільній інфраструктурі.

Завдяки тому, що сигнал повітряної тривоги пролунав вчасно і люди спустились в укриття, вдалось уникнути більшої кількості жертв.

На жаль, ті, хто залишився ззовні, отримали поранення, у тому числі й несумісні з життям. Висловлюю співчуття рідним і близьким загиблої. Ще раз наголошую, не ігноруйте сигнали повітряної тривоги. Бережіть себе та рідних”, – зазначив начальник Сумської ОВА Володимир Артюх.

Також після 15-ї години дня 8 квітня ворог завдав авіаудару по Сумах. Там поранення різного ступеня тяжкості отримали троє людей.

Окрім того, пошкоджено адміністративну будівлю підприємства. Виникло загорання сухої рослинності на площі 150 кв. м, яку досить швидко ліквідували.

Читайте також:
На Сумщині СБУ затримала колишнього “регіонала”, який наводив російські авіабомби

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна