Літні тактичні кросівки і футболки: де купити та які ℗

Речове забезпечення українських військовослужбовців – військовою формою та взуттям – постійно поліпшується і, солдати підтвердять, перебуває на високому рівні. Одяг в ЗСУ якісний та зручний, як і черевики з високими берцями. Втім, хорошого екіпірування багато не буває. І літні, і зимові берці видають із розрахунку одна пара на два роки. Із нинішніми температурними коливаннями постійно в берцях ходити некомфортно. Тоді як кросівки – велика рідкість навіть на складах Генштабу. Їх постійно немає.

Тим часом літо приходить із випередженням графіку, і вже зараз варто шукати, де б купити тактичні кросівки https://militarka.com.ua/krossovki-m-tac.html та інший додатковий літній одяг для армії.

Тактичні кросівки і їхні переваги

Серед усіх елементів військового спорядження вибір взуття може мати особливе значення. Під час походів, тренувань або у щоденному вжитку саме комфорт і зручність для ніг, їх захист від травм є надважливими аспектами.

У цьому контексті в теплу пору року тактичні кросівки виходять на перший план, надаючи ряд переваг над традиційними берцями. Але в будь-якому випадку радимо брати взуття високої якості від перевірених виробників, як-то M-Tac (чи, як усі називають цю марку, м так по-українському).

1. Комфорт і маневреність

Тактичні кросівки, як правило, мають легку конструкцію та гнучку підошву, що дозволяє носієві вільно рухатися. Вони не такі громіздкі, як берці, ідеально підходять для тривалих походів чи тренувань, де кожен грам має значення. І як другу пару взуття переносити їх значно простіше. До того ж кросівки зазвичай мають кращу амортизацію порівняно з берцями, що дозволяє зменшити навантаження на деякі суглоби і м’язи.

2. Стиль та універсальність

Тактичні кросівки часто мають сучасний дизайн, що дозволяє носити їх не лише в польових умовах, а й у повсякденному житті, у приміщеннях тощо. В наших умовах це статутне взуття. Це робить кросівки універсальним вибором для військових, поліцейських, туристів, екстремальних спортсменів.

3. Вентиляція та продування

Багато моделей тактичних кросівок оснащені спеціальною системою вентиляції, яка дозволяє ногам “дихати” під час тривалого носіння. Це допомагає уникнути перегріву та зволоження, що не призведе до неприємних відчуттів або навіть виразок.

Недоліки тактичних кросівок

Хоча тактичні кросівки мають безліч переваг, вони також мають свої недоліки, які варто врахувати:

1. Менші захист та міцність

Порівняно з берцями, тактичні кросівки як правило мають мати менший рівень захисту від ударів та пошкоджень, коли стикаються з грубими умовами або небезпечними обставинами. Так, при підриві протипіхотної міни більші шанси зберегти ногу й ступню надають берці, тоді як у кросівках на такі небезпечні сюрпризи наступати в жодному разі не слід.

2. Менша водонепроникність

Більшість кросівок, навіть якісних, не мають такого високого рівня водонепроникності, як черевики з високими берцями. Це може бути проблемою в умовах дощової погоди, в грязюці, на вологих, заболочених територіях, у снігу тощо.

3. Менше підтримки суглобів

Берці (черевики з високими берцями) тому й отримали свою назву, бо забезпечують підтримку гомілки. Тоді як функція легких кросівок – значно нижча. У кросівках менша підтримка гомілкового суглоба, що може призвести до збільшеного ризику травм під час активного використання та навантаження.

Футболки М Так

Український виробник M-Tac пропонує великий асортимент тактичного одягу на літо. У цьому переліку – футболки, яких також багато не буває. Військові магазини пропонують різноманітні футболки м так https://militarka.com.ua/futbolki-m-tac – однотонні, камуфляжні, сувенірні, з символікою, поло, кежуал, кулмакс та інші.

Матеріал публікується на правах реклами ℗


〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна