Топ-5 найпопулярніших смартфонів від Xiaomi: які моделі варті уваги у 2024 ℗

Китайський бренд Xiaomi в останні роки зберігає репутацію постачальника якісних смартфонів за розумною ціною. Нині смартфони Xiaomi отримали статус пристроїв, які завжди стануть у пригоді, коли потрібно підібрати технологічний і комфортний девайс. Розгляньмо 5 моделей, які найбільш яскраво уособлюють у собі ці якості.

Xiaomi Redmi Note 13

За потреби придбати смартфон, що гарно себе покаже й під час гортання соцмереж, і в процесі споживання відеоконтенту, варто звернути увагу на цю модель. Серед переваг Redmi Note 13 варто виділити такі особливості:

  • потрійна камера з роздільною здатністю у 108 Мп та 3-кратним зумом дозволяє робити максимально чіткі знімки;
  • насичений AMOLED-дисплей має яскравість у 1800 ніт, що дає змогу завжди бачити всі нюанси зображення;
  • режим затемнення, покликаний знизити напругу на зір користувача.

Ці особливості роблять смартфон гарним варіантом для повсякденного використання.

Xiaomi Redmi 12

Передусім варто відзначити найбільший у серії дисплей із діагоналлю у 6,79 дюйма з роздільною здатністю 2460 x 1080 та частотою оновлення 90 Гц. Та не слід перейматися надмірним навантаженням на очі — сертифікат SGS Low Blue Light покликаний захистити очі від шкідливого синього світла. Корпус пристрою має ступінь захисту IP53, що унеможливлює потрапляння всередину вологи та пилу. Найкращий варіант на свій бюджет.

Xiaomi Redmi Note 13 Pro

Однією з головних особливостей цієї моделі є потужна камера. Роздільна здатність у 200 Мп доповнюється оптичною стабілізацією зображення, також відомою як OIS. А 2-кратний або 4-кратний зум забезпечує знімання віддалених об’єктів без втрати якості. Акцент на автоматичному регулюванні яскравості дисплея з метою зниження впливу на зір користувача проглядається також у цій моделі. Екран Redmi Note 13 Pro 5G має 16 000 рівнів яскравості. Це цікаво поєднується з ігровими характеристиками. Миттєва частота дискретизації дисплея у 2160 Гц та режим Game Turbo забезпечують точність взаємодії.

Xiaomi 13T Pro

Цей пристрій створювався з прицілом на енергоефективність і потужність. Акумулятор ємністю 5000 міліампер-годин доповнюється швидкою зарядкою потужністю 120 Вт. Знімання вдосконалено алгоритмами на основі штучного інтелекту, завдяки чому світлини мають професійний вигляд. Також варто відзначити 6,67-дюймовий дисплей з OLED-матрицею та адаптивною частотою оновлення зображення до 144 Гц. Підтримання режиму HDR 10+ гарантує стабільно живе та яскраве зображення. А потужний процесор MediaTek Dimensity 9200+ забезпечує високу потужність для будь-яких задач.

Xiaomi Redmi Note 11 Pro+

Також гарний приклад акценту на користувацькому комфорті та високій потужності. Екран з діагоналлю 6,67 дюйма та роздільною здатністю у 2400 x 1080, що базується на AMOLED-матриці, має частоту оновлення до 120 Гц. Завдяки цьому картинка має яскравий і соковитий вигляд. Окрема увага приділена захисту екрану. Скло Gorilla Glass 5 надійно захищає дисплей від пошкоджень.

Матеріал публікується на правах реклами ℗


〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна