На Донеччині нацгвардійці захопили в полон російського морпіха, який намагався “штурмувати” українські позиції на мопеді. ВІДЕО

Бійці Національної гвардії взяли в полон російського окупанта, який на мопеді намагався “штурмувати” українські позиції поблизу Урожайного на Донеччині, щоб провести розвідку.

Про це в п’ятницю, 5 квітня, повідомляє пресслужба Нацгвардії, виклавши відповідне відео.

“На штурм — на мопеді. Гвардійці взяли у полон окупанта з російської бригади морської піхоти”, — йдеться в повідомленні.

Під час роботи одного з підрозділів аеророзвідки в районі селища Урожайне Донецької області оператори БпЛА помітили російського військового, який наближався до українських позицій на мопеді, а потім намагався непомітно підійти ближче та провести розвідку.

Бійці 21-ї бригади НГУ вже чекали на незваного гостя.

Полоненому 43 роки. Проходив службу за контрактом у рядах бригади морської піхоти ЗС РФ. З вересня 2023 року брав участь у бойових діях на Донеччині.

За словами полоненого, був призваний на посаду водія, але потім був переведений в штурмовий підрозділ.

Читайте також:
Воїни 8-го полку ССО ЗСУ спалили мінометну позицію росіян, пошкодили їхню БМП і ліквідували 5 окупантів. ВІДЕО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна