“Такі радощі будуть і в майбутньому”: ГУР про атаку на завод “шахедів” у Татарстані

Унаслідок атаки безпілотників на завод із виробництва “шахедів” у Єлабузі в російському Татарстані є значні руйнування, такі “радощі” триватимуть.

Про це заявив представник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Андрій Юсов в ефірі телемарафону в четвер, 4 квітня.

“Почнемо з того, що ми не підтверджуємо і не спростовуємо щодо того хто, чим бив (по заводу в Єлабузі – ред.). Усі бачили, що хороші летальні об’єкти долетіли того чудового дня по кількох військових об’єктах на території окупованого Росією Татарстану”, – цитує Юсова “Інтерфакс-Україна”.

Він наголосив, що йдеться саме про військові об’єкти. За попередньою інформацією, як зазначили в ГУР, уражено підприємство зі складання “Шахедів”, “які на Росії чомусь називають “Геранню”.

“Там є значні руйнування виробничих потужностей. І ускладнено продовження роботи підприємства. Це хороші результати. Ми всі цьому пораділи. Я думаю, що такі радості будуть і в майбутньому, і радіус їх також збільшуватиметься”, – заявив Юсов.

Атака на підприємства у Татарстані

Вранці 2 квітня БПЛА атакували підприємства в Єлабузі та Нижньокамську, що розташовані за понад тисячу кілометрів від контрольованої Україною території. Місцеві ЗМІ повідомляли, що внаслідок влучання в НПЗ у Нижньокамську є постраждалі.

Американське видання Forbes припустило, що для атаки на завод із виробництва «шахедів» у російському Татарстані Україна могла використати перероблений легкий літак на зразок Cessna.

Читайте також:
Стало відомо, що СБУ і ГУР уразили під час ранкової атаки далекобійним дроном на НПЗ в Татарстані

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна