Партизани “Атеш” оприлюднили документацію до комплектуючих ракетних кораблів РФ

Агент партизанського руху “Атеш” проник до російського “Науково-виробничого комплексу “Пуск” і добув низку документів, включно з готовою технічною документацією оновленого корабельного прицільного приладу “УВ-450-01”.

Цей пристрій служить цілям спостереження і цілевказівки. Він сприяє морським операціям, покращуючи ситуаційну обізнаність і можливості виявлення цілей.

ЗАТ “НВК Пуск” – це російська компанія, що спеціалізується на розробці та виробництві продукції для спостереження і кораблеводіння, а також виявлення надводних і берегових об’єктів. Вона здійснює наукові дослідження і розробки в цій галузі.

Партизани виклали фото з фрагментами договору та деякими технічними доповненнями у своєму Telegram 1 квітня. Усю технічну документацію передано Силам оборони.

“Вона посприяє перемозі України”, – додали в “Атеш”.

Читайте також:
Партизани “Атеш” оприлюднили секретні документи про виробництво ракет X-32 в РФ: які плани у ворога

 

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна