Путін наказав будувати курорти на окупованих територіях біля Азовського моря, — ЦНС

Президент Росії Володимир Путін планує створити нові курорти на тимчасово окупованих територіях біля Азовського моря.

Про це в неділю, 31 березня, повідомляє Центр національного спротиву.

“Кремлівський диктатор провів нараду із залученням представників всіх адміністрацій на ТОТ, щодо створення нових цілорічних морських курортів та розвитку сфери туризму. Значну увагу Путін приділив “планам розвитку” цього сектору у Приазов’ї”, — йдеться в повідомленні ЦНС.

Втім, як наголошують у Центрі нацспротиву, оскільки Кремль поспішно будує автомагістраль та залізничну лінію вздовж узбережжя Азовського моря, можна припустити, що такі курорти будуть “зоною відпочинку” хіба що для окупаційних військ та працівників окупаційних адміністрацій і колаборантів.

Такими заявами та діями окупанти намагаються запевнити працівників окупаційних адміністрацій, колаборантів та росіян, що мають намір поселитися на ТОТ, що проблеми з їхньою безпекою зрештою буде вирішено.

“Путіну уже навіть презентували план будівництва морського курорту на ТОТ Запорізької області. Проте російському диктатору не сподобався надмірно обережний підхід. Про те що у нього явно відсутнє реальне сприйняття ситуації свідчить, те що він закликає російських інвесторів розвивали яхтинг на ТОТ  Запорізької області”, — зазначають у ЦНС.

Читайте також:
На ТОТ України росіяни встановили понад 2000 своїх веж звʼязку, – ГУР

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна