Кількість загиблих через ракетний удар РФ по Кривому Рогу 12 березня зросла до 6

Кількість жертв унаслідок ворожого ракетного удару по Кривому Рогу 12 березня зросла до 6. Уночі 25 березня у лікарні від отриманих травм помер 59-річний чоловік.

Про це повідомив голова Ради оборони міста Олександр Вілкул.

“Лікарі всі ці дні боролися за його життя, оперували, зробили все можливе, але численні травми були не сумісні з життям”, – написав він.

Станом на понеділок в лікарнях продовжують перебувати ще 7 осіб, поранених після обстрілу 12 березня – троє з них у важкому стані. Їм надається вся необхідна допомога.

Передісторія

Увечері 12 березня російські війська завдали ракетного удару по Кривому Рогу. Унаслідок падіння уламків загорілися будинки у двох районах.

Спершу повідомлялося, що троє людей загинули та понад 40 дістали поранення. Згодом стало відомо, що у лікарні померла поранена жінка, таким чином кількість загиблих від російського ракетного удару зросла до 4. 13 березня кількість загиблих після ракетного удару по Кривому Рогу Дніпропетровщини зросла до 5, під завалами знайшли тіло чоловіка.

Читайте також:
РФ уночі атакувала ракетами пожежну частину на Харківщині, постраждав рятувальник. У Кривому Розі – падіння уламків дронів на 5-поверхівку

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна