Російським окупантам вдалося закріпитися в частині Очеретиного, — ОСУВ “Хортиця”

Російські війська змогли прорватися й закріпитися в частині селища Очеретине на Донеччині: Сили оборони України залучили резерви, щоб повернути його під контроль.

Про це в суботу, 27 квітня, в ефірі телемарафону “Єдині новини” повідомив речник оперативно-стратегічного угруповання військ “Хортиця” Назар Волошин, інформує “Суспільне“.

“Ворогу вдалося прорватися та закріпитися в частині Очеретиного. Наразі та частина населеного пункту, в якій знаходиться противник, перебуває під нашим вогневим контролем. Вживаються всі заходи для вибиття ворога звідти”, — сказав Волошин.

За його словами, що російські війська стягнули в район Очеретиного до чотирьох бригад для подальшого просування на цьому напрямку.

Сили оборони, своєю чергою, залучили додаткові резерви для повернення контролю над Очеретиним.

Як писала “Новинарня”, вранці 27 квітня аналітики проєкту DeepState заявили про захоплення російськими військами ще двох сіл біля Очеретиного — Семенівки та Соловйова.

Ввечері того ж дня DeepState написав про захоплення й села Бердичі, на західних околицях якого росіяни вивісили свій прапор.

Читайте також:
“Має тенденцію до загострення”, — Сирський доповів про оперативно-стратегічну обстановку

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна