РФ уночі атакувала ракетами пожежну частину на Харківщині, постраждав рятувальник. У Кривому Розі – падіння уламків дронів на 5-поверхівку

Російські окупаційні війська вночі 18 березня завдали ракетних ударів по прикордонному населеному пункту Харківської області. Унаслідок удару пошкоджень зазнала будівля пожежної частини. Там вибито вікна, двері, ворота, пошкоджено дах і фасадну частину, а також 4 пожежно-рятувальні автомобілі.

Про це повідомила Державна служба надзвичайних ситуацій.

На чергуванні у пожежному депо перебувало 11 рятувальників, з яких один отримав травму руки. Це водій-рятувальник місцевого пожежно-рятувального підрозділу. Йому надали медичну допомогу на місці.

Від нічого обстрілу окупантів потерпав і Кривий Ріг. У місті уламки “шахедів” впали на п’ятиповерхівку. Сталася пожежа, яку рятувальники приборкали. Пошкоджений дах, самі квартири цілі. Люди не постраждали.

“Вибухотехніки вилучили частину ворожого залізяччя. Аби провести роботи безпечно, вивели майже три десятки мешканців. Тепер уламки знищать. Люди ж вже вдома”, – повідомив голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак.

Армія РФ також тричі атакувала з артилерії Нікопольщину. Била по Марганецькій, Мирівській та Червоногригорівській громадах. Унаслідок атак зруйновано приватний будинок. Понівечено 2 господарські споруди, авто, гаражі, теплиці. Зачепило лінію електропередач та газогін. Загиблих і поранених немає.

Читайте також:
Повітряні сили: ППО знищила 17 з 22 запущених Росією “шахедів”

 

 

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна