У Сумах завершили розбір завалів будинку, зруйнованого російським “шахедом” 13 березня

У Сумах завершили аварійно-пошукові роботи на місці влучання російського безпілотника 13 березня.

Про це в суботу, 16 березня, повідомили в ДСНС України.

“Впродовж чотирьох днів працюючи в Сумах на місці ворожого удару, рятувальники провели колосальну роботу. У перші години фахівці ДСНС врятували 10 мешканців зруйнованої багатоповерхівки, з яких п’ятьох деблокували з-під завалів. Також з-під завалів було деблоковано тіла трьох загиблих людей”, — зазначили рятувальники.

Працівники ДСНС також провели демонтаж зруйнованих будівельних конструкцій та розчищення місця події від уламків будівельних конструкцій. Загалом вивезли 345 куб. м сміття.

У  розгорнутому рятувальниками пункті незламності 308 громадян отримали консультативну допомогу у вирішенні побутових та інших проблем, ще 60 отримали психологічну допомогу.
Аварійно-пошукові роботи завершено.

Обстріл Сум 13 березня

У ніч на 13 березня російські війська атакували Сумську область “шахедами”. Повітряні сили ЗСУ оголосили тривогу в Сумській області о 01:27 ночі. Пізніше з’явилася інформація, що жителі Сум чули щонайменше два вибухи.

Дрон влучив у житловий п’ятиповерховий будинок, попередньо, пошкоджено 30 квартир, з них 15 – зруйновані. За попередньою інформацією, з-під завалів врятовано 10 людей, 8 з яких отримали травми різного ступеня тяжкості.

На місці розбору завалів у п’ятиповерховому житловому будинку рятувальники деблокували тіла 3 загиблих.

Читайте також:
Кількість жертв ракетного удару по Одесі зросла: у лікарні загинув ще один працівник ДСНС

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна