У Дніпрі – влучання “шахедів” у дев’ятиповерхівку та підприємство. Є постраждалі, під завалами шукають людей

У ніч на 23 лютого збройні сили Російської Федерації вдарили “шахедами” по Дніпру. Є влучання у дев’ятиповерхівку та підприємство.

Про це повідомив начальник Дніпропетровської обласної військової адміністрації (ОВА) Сергій Лисак.

За словами чиновника, станом на ранок п’ятниці відомо про 8 постраждалих унаслідок обстрілу багатоповерхівки. З них двоє залишаються в медзакладі. Вони в стані середньої тяжкості, решта лікуватиметься амбулаторно.

“У потрощеному будинку подовжують пошуки людей, які можуть бути під завалами”, – зазначив Лисак.

Як уточнили в ДСНС, унаслідок удару зруйновано два верхні поверхи будинку. Сталася пожежа площею 20 кв.м.

Рятувальники проводять розбір завалів, тривають пошуково-рятувальні роботи з пошуку ще 2 людей, які, ймовірно, знаходяться під завалами. На місці розгорнуто пункт обігріву для громадян. Психологи ДСНС надають необхідну допомогу постраждалим.

Уночі над Дніпропетровською областю було знищено 5 російських безпілотників. По два – у Синельниківському та Дніпровському районах. Ще один – у Новомосковському.

Від обстрілів окупантів потерпала й Нікопольщина. Вогнем артилерії ворог накривав райцентр, Мирівську та Червоногригорівську громади.

Пошкоджено 2 підприємства та 3 приватні будинки. Побиті господарські споруди, зачепило лінії електропередач. Люди не постраждали.

Читайте також:
РФ уночі атакувала Україну 31 “шахедом” і 6 ракетами: ПС знищили 23 дрони

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна