Російська ракета вбила в Краматорську методистку центру профтехосвіти, її матір і сина

Внаслідок ракетного удару по Краматорську Донецької області 17 лютого загинули троє людей — методистка кабінету загальноосвітньої підготовки Навчально-методичного центру професійно-технічної освіти у Донецькій області Людмила Кравченко, її син Сергій та мати.

Про особи загиблих повідомили на фейсбук-сторінці Навчально-методичного центру професійно-технічної освіти у Донецькій області.

“Нам повідомили, що загинула разом зі своєю мамою та сином наша співробітниця, методист кабінету загальноосвітньої підготовки Навчально-методичного центру професійно-технічної освіти у Донецькій області Людмила Володимирівна Кравченко. Ракета московських окупантів прилетіла прямо в її приватний будинок у м. Краматорськ… Людмила Володимирівна була життєрадісною, веселою людиною, відповідальною та активною співробітницею нашого Центру… В неї залишилась донька, яка навчається в м. Києві. Дуже складно сприйняти таку важку трагедію”, — йдеться в повідомленні.

Людмилі Кравченко було 47 років. Багато років вона працювала в системі професійної освіти Донецької області на посаді викладача, заступника директора ЗП ((ПТ)О та майже шість років — на посаді методиста кабінету загальноосвітньої підготовки Навчально-методичного центру професійно-технічної освіти в Донецькій області.

Сину жінки було всього 23 роки.

Як розповіла речниця прокуратури Донеччини Анастасія Мєдвєдєва в коментарі “Суспільне.Донбас”, російські війська вдарили по Краматорську, ймовірно, надзвуковими ракетами “Х-22”.

Контекст

Ввечері 17 лютого російські війська вдарили ракетами по містах Краматорськ та Слов’янськ на Донеччині.

У Краматорську росіяни поцілили ракетами у промзону та приватний сектор — на момент атаки, ймовірно, під завалами одного з будинків перебувала сім’я з 4 осіб, у тому числі два підлітки. Зруйновано 2 будинки, пошкоджено ще 23. Троє людей загинули.

Крім того, до лікарні доставлено подружжя пенсіонерів, які зазнали травм, знаходячись у власній оселі – це чоловік віком 78 років та його 75-річна дружина.

Читайте також:
Авіаудар по Куп’янську 17 лютого: з-під завалів дістали тіла двох людей

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.