Ракета та близько 40 ударів з РСЗВ “Ураган”: російські війська атакували два населені пункти на Харківщині

Російські окупанти атакували місто Богодухів на Харківщині ракетою С-300, а село Світличне — РСЗВ “Ураган”, внаслідок чого є руйнування.

Про це 18 лютого повідомили в Харківській обласній прокуратурі.

За даними слідства, в ніч на 18 лютого держава-агресор завдала ракетного удару по м. Богодухів. Пошкоджено нежитлові приміщення та автомобілі. У прилеглих житлових будинках вибито вікна. Попередньо, тип ракети — С-300.

Також ввечері 17 лютого окупанти завдали близько 40 ударів з РСЗВ “Ураган” по с. Світличне Золочівської ОТГ Богодухівського району. Пошкоджено пʼять приватних будинків та два двоповерхових багатоквартирних будинки, три автівки, будівлю старостинського округу тощо.

За процесуального керівництва Богодухівської окружної прокуратури Харківської області розпочато досудові розслідування за фактами порушення законів та звичаїв війни (ч. 1 ст. 438 КК України).

Читайте також:
Російські війська поцілили ракетами в житлові будинки в Краматорську та школу в Слов’янську: є загиблі, під завалами шукають людей

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна