Головком Сирський провідав пораненого воєнкора “Радіо Свобода” Дмитра Євчина

Воєнного кореспондента “Радіо Свобода” Дмитра Євчина в лікарняній палаті відвідав головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський.

Про це головком повідомив у п’ятницю, 16 лютого.

17 січня Дмитро Євчин і оператор Микита Ісайко висвітлювали події на передовій у районі Роботиного Запорізької області. Унаслідок мінометного обстрілу Дмитро Євчин зазнав осколкового поранення в ногу.

Після того, як пораненому журналісту надали першу допомогу українські бойові медики разом з оператором, його евакуювали до стабілізаційного пункту в сусідньому селі, а звідти перевезли до лікарні в Запоріжжі. Нині життю Дмитра нічого не загрожує, він перебуває на лікуванні і реабілітації у Києві.

“Подякував Дмитрові за його важливу журналістську роботу і громадянську відвагу та побажав йому швидкого одужання. За особисту мужність, професіоналізм, самовідданість під час виконання журналістських завдань в районі бойових дій та об’єктивне й неупереджене інформування суспільства про героїзм воїнів Збройних Сил України під час відсічі широкомасштабної збройної агресії російської федерації проти нашої держави, вручив Дмитрові коїн Головнокомандувача Збройних сил України”, – написав Сирський.

Читайте також:
Сьогодні — День військового журналіста. Сирський подякував за мужність і жертовність

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна