ВМСУ показали, як “шахед” виглядає через приціл системи ППО. Та його збиття

Пресслужба Командування Військово-Морських сил ЗСУ показала на відео, який вигляд має російський баражуючий боєприпас типу “Shahed-132/136” через приціл системи ППО, а також момент його ураження ракетою та падіння.

Відео оприлюднене 11 лютого.

“Як відбувається ураження ворожих дронів-камікадзе військовослужбовцями українських ВМС, можна побачити на даному відео”, – зазначили в командування, закликавши долучатися до боротьби з окупантами.

Читайте також:
Російський “шахед” впав на територію Молдови

Нагадаємо, як писала “Новинарняраніше, у ніч на 10 лютого Росія тричі атакувала Одеську область дронами-камікадзе. Постраждало четверо людей.

За офіційними даними, першу хвилю дронів російські війська спрямували по Одесі. Усі 9 “шахедів” знищила ППО. Уламки одного зі збитих БПЛА пошкодили технічну споруду припортової інфраструктури, осколкове поранення отримав один з працівників підприємства. Чоловіка госпіталізували.
Другу і третю хвилі атак окупанти спрямовували по припортовій інфраструктурі Подунав’я. Сили ППО знищили 12 дронів. Постраждали три співробітники припортових підприємств. Чоловіки отримали чисельні осколкові поранення та мінно-вибухові травми, усіх госпіталізували. Один із постраждалих у важкому стані.
Також ворог завдав удару по цивільній інфраструктурі Ізмаїла: понівечено технічні приміщення промислових і сервісних об’єктів, пошкоджено дорожнє покриття, вантажні та легкові автівки, у кількох житлових будинках вибити вікна, побито фасади, дахи.
Крім того, на території Ізмаїльського району від падіння уламків збитого дрона загорівся приватний будинок і гараж.

Читайте також:
Нічна атака російських окупантів: били по прибережній смузі інфраструктури та агропромислових об’єктах, є влучання і постраждалі


〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна