Поставили на коліна та розстріляли: росіяни вбили шістьох українських військових, яких захопили в полон біля Новомихайлівки, — DeepState

На початку січня 2024 року російські окупанти вчинили новий воєнний злочин і розстріляли шістьох українських військових біля села Новомихайлівка Донецької області (на південь від Мар’їнки, зона відповідальності ОСУВ “Таврія”).

Про це 26 січня повідомили аналітики проєкту DeepState.

“Були вимушені витримати певну паузу, але 4 січня біля села Новомихайлівка кацапи взяли СПшку (спостережний пункт – “Н”) Сил оборони, на якій перебувало вісім бійців 23-ї ОМБр. Шість із них поставили на коліна та розстріляли, решту двох забрали із собою. Це жахливе видовище бачило одразу декілька суміжних підрозділів на стрімі”, — йдеться в повідомленні DeepState.

Аналітики зазначають, що до цього часу ніхто не наважився опублікувати відео тих подій.

“Сподіваємося з’явиться хтось, хто зможе його опублікувати та підсвітити черговий злочин РОВ (російських окупаційних військ – “Н”) проти наших бійців. Це важливо показати як західним партнерам, так і тим, хто вірить, що полон його врятує”, — наголошують у DeepState.

Читайте також:
Російська ДРГ розстріляла двох людей у прикордонному селі на Сумщині

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна