Російська ДРГ розстріляла двох людей у прикордонному селі на Сумщині

Вранці 27 січня розвідувально-диверсійна група росіян розстріляла двох людей у прикордонному селі Андріївка Сумської області.

Про це повідомляє Сумська обласна військова адміністрація.

“Сумщина. Сьогодні вранці ворожа розвідувально-диверсійна група жорстко і цинічно розстріляла брата та сестру з Хотінської громади. Їхній будинок знаходиться у селі Андріївка, що розташоване у 5-кілометровій прикордонній зоні. Висловлюємо щирі співчуття рідним та близьким загиблих”, — йдеться в повідомленні.

У зв’язку з трагічною подією начальник Сумської ОВА Володимир Артюх нагадав про необхідність евакуації з прикордонних з РФ населених пунктів.

“Вкотре звертаюсь до жителів 5-кілометрової зони з проханням про евакуацію. Цей процес вже триває не перший місяць, допомога надається на кожному етапі. Російські терористи продовжують вбивати мирне населення. Евакуювавшись з небезпечних територій, ви збережете своє життя”, — зазначив він.

Читайте також:
На Чернігівщину зайшла російська ДРГ і розстріляла цивільного чоловіка

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна