У лікарні помер один із постраждалих під час ракетного удару РФ по спорткомплексу “Локомотив” 23 січня

Колишній спортсмен з пауерліфтингу Михайло Донський, який постраждав під час ракетного удару Росії по київському спорткомплексу “Локомотив” 23 січня, помер у лікарні. Він перебував у важкому стані, у комі.

Про це повідомила пресслужба “Локомотива2 у Facebook 26 січня.

Михайло Донський разом з родиною був постійним відвідувачем “Локомотива” і поціновувачем футболу.

“ФСК “Локомотив” виражає найглибші співчуття родині загиблого. Сил і терпіння аби пережити цей важкий час. Ця втрата є надважкою для всієї родини Локо”, – зазначили в пресслужбі клубу.
Нагадаємо, , у ніч проти 23 січня російсько-окупаційні війська завдали комбінованого ракетного удару по Україні, застосувавши крилаті, балістичні, авіаційні та зенітні керовані ракети. Загалом українські військові збили 21 (із 41) засіб повітряного нападу росіян.
Унаслідок ворожої атаки з боку РФ серйозних збитків зазнав футбольний клуб “Локомотив Київ”, чия команда виступає в другій лізі чемпіонату України.  Обстрілом було зруйновано адмінбудівлю та стадіоні в Солом’янському районі, що належить АТ “Укрзалізниця”.

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.