Російським обстрілом у Києві зруйновано стадіон професійного футбольного клубу

Футбольний клуб “Локомотив Київ”, чия команда виступає в другій лізі чемпіонату України, зазнав серйозних збитків внаслідок ракетного обстрілу з боку Росії 23 січня – зруйновано адмінбудівлю та стадіоні в Солом’янському районі, що належить АТ “Укрзалізниця”.

Про це ФК повідомив зранку у вівторок.

“Найстрашніший ранок для великої родини “Локо”! Черговий акт тероризму від нікчемних мразот, які не мають жодних цінностей.

Внаслідок ранкової ракетної атаки на Україну рашисти пошкодили наш рідний [стадіон] “Локомотив”. Клуб, де щодня тренуються сотні дітей з усіх куточків України. Місце, де попри все з першого дня війни згуртувалися всі, приймали дітей з окупованих територій, вкладали сили, бажання, наснагу. З перших днів війни об’єднувалися, збирали допомогу і разом боролися за перемогу!

“Локо” зазнав значних уражень, базу розбито. Оперативно на місці працюють відповідні служби, всім постраждалим надають необхідну допомогу.

Найперший футбольний клуб столиці з визначною історією, чесними здобутками і звитягами, що святкуватиме влітку своє 105-річчя! Сьогодні ти міцно вистояв, вистоїш і надалі! Ми всі об‘єднані рідними кольорами.

Тренувальний процес тимчасово призупинено, але цей “Локомотив” не зупинить ніяка кацапська нечисть! Адже, хто ми – “Локо”!!!” – заявила пресслужба клубу, додавши фото руйнувань.

Читайте також:
Залужний підсумував результати відбиття атаки РФ: знищено 21 ворожу ракету


〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.