Одеса – під ударом ворожих дронів. Є постраждалі та руйнування

Російські війська вночі атакували Одесу ударними дронами. В результаті атаки є пошкодження цивільної житлової інфраструктури, а також нежитлової.

Про це повідомив голова Одеської ОДА Олег Кіпер.

Станом на ранок кількість поранених збільшилася до трьох осіб. Так, 62-річний чоловік отримав осколкове поранення; жінка 1955 року народження та дівчина 1995 року народження отримали поранення. Медики надають необхідну допомогу.

Із пошкодженого будинку евакуйовано 130 цивільних осіб.

За інформацією МВС, унаслідок атаки сталось загоряння газової труби, легкових автомобілів, балконів та квартири.

На місці розгорнули мобільний пункт обігріву. Психологи ДСНС надавали допомогу місцевим мешканцям. Частково зруйновано фасад будинку. Вибуховою хвилею пошкоджено вісім та вогнем знищено чотири автівки.

Пізніше мер Одеси Геннадій Труханов повідомив, що рятувальники ліквідували пожежу в житловому будинку в Приморському районі, згоріли автівки. Вибуховою хвилею пошкоджені вікна в будинках.

Посеред міста – глибока вирва, пошкоджені комунікації. Обійшлося без жертв.

Близько 7-ї ранку в ДСНС в Одеській області повідомили, що в Одесі внаслідок атаки росіян сталось загорання газової труби, легкових автомобілів, балконів та квартири.

Частково зруйновано фасад будинку. Вибуховою хвилею пошкоджено 8 та вогнем знищено 4 автівки.

На місці рятувальники розгорнули мобільний пункт обігріву. Психологи ДСНС надавали допомогу місцевим мешканцям.

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна