Ранкова атака російських окупантів: з’явилося відео збиття однієї з ракет

Під час ранкової ракетної атаки 13 січня протиповітряна оборона знищила 8 ракет росіян із 40 засобів повітряного нападу російських окупантів.

Відео збиття однієї з ракет оприлюднили Сили оборони півдня України.

Як повідомляється, загалом Сили оборони півдня відпрацювали по 4 повітряних цілях.

Зокрема, підрозділи ППО працювали в Миколаївській області: 2 ракети типу Х-101/555 знищено. Уламки одної з них впали на житловий будинок в Баштанському районі. Спричинену пожежу вогнеборці оперативно ліквідували. Люди не ушкоджені.

Ще по одній ракеті подібного класу знищено на Дніпропетровщині і Кіровоградщині. 2 протирадіолокаційні ракети Х-31П, які ворог спрямував по Миколаївщині, вже традиційно втратили бойову спроможність у повітрі. Руйнувань і постраждалих не зафіксовано.

Читайте також:
“Нє імєющіє аналогов” російські ракети стають дедалі гіршими: ППО збила 8 ракет окупантів, ще понад 20 засобів повітряного нападу не досягли своїх цілей

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна