На російському хлібзаводі в Ярославській області вироблятимуть військову продукцію

Хлібзавод у місті Данілов Ярославської області РФ перепрофілюють з виробництва хліба на виробництво військової продукції.

Про це заявив директор ярославського департаменту агропромислового комплексу Дмитро Фомін у коментарі російському порталу “Сорока ньюс”.

Він стверджує, що протягом останніх кількох років Даніловський хлібзавод зазнавав труднощів з виробництвом та реалізацією хліба на території області, а через зростання конкуренції подальша його діяльність стає нерентабельною.

У міністерстві АПК відбулася зустріч із поточним власником виробництва та адміністрацією Даніловського району. Інвестор запропонував закрити хлібопекарську лінію та на її базі відкрити нове виробництво з виготовлення тари та упаковки для виробів оборонно-промислового комплексу“, — зазначив Фомін.

Як повідомляють у місцевих пабліках, співробітників заводу звільнили ще наприкінці 2023 року й вивезли з його території все обладнання.

Нагадаємо, у 2023 році в Росії хлібзавод почав випускати дрони.

Читайте також:
Росіяни заявляють, що наростили виробництво “Ланцетів” у 50 разів і розробляють нову версію дрона

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна