ДСНС: кількість постраждалих від атаки РФ на Київ 2 січня зросла до 50, загасили пожежу на складах на Подолі

Станом на ранок 3 січня кількість постраждалих від атаки РФ по Києву 2 січня зросла до 50, загинуло 2 людей. Врятовано 57 осіб, на свіже повітря виведено 134 людини.

Про це заявила Державна служба з надзвичайних ситуацій.

Рятувальники ліквідували пожежу на складах у Подільському районі, що охопила площу близько 5000 кв. м. після ракетного обстрілу російських військ. Продовжуються роботи з розбирання та проливання конструкцій.

Внаслідок ворожої ракетної атаки постраждали житлові будинки, склади, приватні автівки та автосалони у Солом’янському, Святошинському, Печерському, Деснянському, Оболонському та Голосіївському районах столиці.

Нагадаємо, у вівторок, 2 січня, країна-агресорка Росія вкотре масовано обстріляла Україну “шахедами” та ракетами різної номенклатури.

Атаковано цивільну та критичну інфраструктуру, промислові та військові об’єкти. Основний напрямок удару – Київ. У першій хвилі російські війська атакували дронами з південно-східного напрямку, із подальшим рухом по різних регіонах України. Українська ППО знищила всі 35 “шахедів”.

У вівторок вранці окупанти продовжили масовану атаку ракетами – Сили ППО збили 72 із 99 повітряних цілей – всі 10 “Кинджалів”, 59 із 70 крилатих ракет Х-101/Х-555/Х-55 та 3 із 3 крилаті ракети “Калібр”.

Читайте також:
Ракетна атака на Київ: як рятували людей і тварин із постраждалого будинку на Солом’янці. НАШ ФОТОРЕПОРТАЖ

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна