Кабмін зробив крок для забезпечення прозорого процесу закупівель для ЗСУ

Кабінет Міністрів України ухвалив фінальну постанову для роботи “Агенції закупівель у сфері оборони”.

Про це в суботу, 25 листопада, повідомила пресслужба Міноборони.

Цією постановою уряд затвердив порядок використання коштів для створення статутного капіталу державного підприємства Міноборони “Агенція закупівель у сфері оборони”.

Це один з фінальних кроків, необхідних для повноцінної роботи агенції.

“Агенція — наш новий системний інструмент. Постанова надає держпідприємству ресурси для запуску операційної діяльності. Наша мета — розбудова справедливого та прозорого процесу закупівель для Збройних сил”, — заявив заступник міністра оборони України Дмитро Кліменков.

Нагадаємо, постанову, за якою закупівлі озброєння та військової техніки для ЗСУ здійснюватиме Агенція оборонних закупівель, Кабмін ухвалив у травні 2023 року. У листопаді уряд затвердив Порядок використання коштів для формування статутного капіталу Агенції закупівель у сфері оборони.

Читайте також:
МОУ: закупівлі продуктів для ЗСУ намагаються зірвати

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна