Застосунок “Повітряна тривога” долучився до збору на систему “Безпечне небо”: як зробити донат

Застосунок “Повітряна тривога” долучився до збору UNITED24 та амбасадора платформи Тімоті Снайдера на систему виявлення повітряних цілей “Безпечне небо”. Відтепер його користувачі можуть зробити пожертву на спеціальні інноваційні датчики у два кліки.

Для ефективного захисту Україні потрібні 12 500 сенсорів. Для того, щоб долучитися до збору натисніть на банер у застосунку “Повітряна тривога”, який скерує на фандрейзингову платформу UNITED24.

“Безпечне небо” — це сучасна українська розробка, здатна виявляти навіть ті повітряні цілі, що летять на малих висотах, а також прогнозувати їх маршрут для подальшої нейтралізації. Завдяки штучному інтелекту система передбачає, звідки можуть виникнути наступні загрози.

“Минулого року ми вирішили проблему сповіщень населення про загрози. Зараз вважаємо за потрібне допомогти з детекцією та захистом населення від російських ракет і безпілотників. Я багато спілкуюся з військовими і знаю, що ці “жучки” (як вони їх називають) вже допомогли знищити сотні повітряних цілей та врятувати багато життів. Якщо рівномірно покрити ними всю територію України, то це суттєво поліпшить ефективність роботи ППО та мобільних вогневих груп. Тому ми дуже раді долучитися до цього збору на датчики”, – сказав Степан Танасійчук, засновник IT-компанії Stfalcon, автор ідеї і керівник проєкту “Повітряна тривога”.

Збір на систему “Безпечне небо” для України розпочався 1 листопада на платформі UNITED24.

Інтеграція зі збору коштів у застосунку “Повітряна тривога” проводиться вдруге. Завдяки першому збору, ініційованому Марком Геміллом, вдалось отримати понад 10 млн грн для проєкту “Армія дронів”. Кошти спрямували на купівлю безпілотників ​​RQ-35 Heidrun.

Підтримайте Повітряні сили ЗСУ та долучіться до нового збору в застосунку “Повітряна тривога”.

Читайте також:
Історик Тімоті Снайдер запустив збір на систему ситуаційного оповіщення Повітряних сил ЗСУ “Безпечне небо”

 

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна