Чергові атаки росіян: на Одещині влучили в припортову інфрастуктуру і дачі, на Дніпропетровщині — у житлові будинки. ФОТО

Російські війська завдали чергової масованої атаки по кілької областях України, випустивши три ракети та 31 “шахед”. Є влучання в Одеській та Дніпропетровській областях.

Як повідомив голова Одеської ОВА Олег Кіпер 11 листопада, ввечері 10 листопада російські терористи атакували Одещину ракетами, після чого запустили ударні безпілотники типу Shahed.

Ракетами ударили двічі по Одеському району, поціливши по дачному кооперативу. Постраждало троє людей. 96-річну жінку витягли з-під завалів. Постраждалу госпіталізували, зараз її стан стабільний. Також двоє літніх людей (72 та 73 років) отримали легкі травми, їм надано допомогу на місці.

Є влучання у припортову інфраструктуру, люди не постраждали. Після ракет терористи запустили ударні БпЛА. Сили ППО збили чотири дрони, проте відбулось влучання по будівлях, що не використовувались, поранених немає.


Окрім цього, у ніч на 11 листопада ворог масовано атакував безпілотниками Дніпропетровську область.

Як повідомив голова Дніпропетровської ОВА Олександр Прокудін, п’ять з них збила ППО — у Павлоградському, Кам’янському, Дніпровському та Криворізькому районах.

Але два “шахеди” поцілили по будівлі. Є руйнування. Виникла пожежа, яку рятувальники приборкали.

Двічі агресор цілив по Марганецькій громаді, що на Нікопольщині. Зробив понад півдесятка пострілів з важкої артилерії. Люди не постраждали.

Читайте також:
Вночі Росія атакувала сім областей ракетами і 31 “шахедом”. 19 дронів збили

ППО знищила російську ракету на підльоті до Києва: Ігнат пояснив, чому тривогу оголосили після вибухів

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна