У Ботсаду в Києві невідомі напали з ножем на військового, він поранений

У Києві невідомі напали з ножем на військовослужбовця, правоохоронці розшукують зловмисників.

Про це повідомила поліція Києва.

Зазначається, що напад стався ввечері 19 жовтня. Близько 22:00 до чергової частини Шевченківського управління поліції надійшло повідомлення від лікарів про те, що на вулиці Назарівській виявили військовослужбовця з ножовим пораненням.

Медики негайно госпіталізували потерпілого, в нього поранення грудної клітки. На місце події прибула слідчо-оперативна група.

Попередньо встановлено, що військовий проходив територією Ботанічного саду (імені академіка Фоміна, в районі станції метро “Університет” – “Н”), де на нього напали невідомі й завдали трьох ножових поранень.

До пошуку причетних осіб задіяні співробітники карного розшуку, слідчі та дільничні офіцери поліції. Правоохоронці проводять комплекс оперативно-розшукових заходів, переглядають записи з вуличних камер відеоспостереження й опитують імовірних свідків.

Свідків цього інциденту просять телефонувати на спецлінію 102 або до чергової частини Шевченківського управління поліції за номером (044) 486-03-06.

Читайте також:
На Тернопільщині чоловік побив військового та забрав його зброю

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна