Карта “Пунктів незламності” з’явилася в “Дії”: як завантажити

У застосунку “Дія” з’явилася інформація про “Пункти незламності”. Це допоможе оперативно знайти найближчі пункти, подивитися графік роботи та зручності і прокласти маршрут.

Нова онлайн-послуга працюватиме навіть без Інтернету та зв’язку, повідомив прем’єр-міністр Денис Шмигаль 20 жовтня.

“Це дасть змогу людям, у разі потреби, отримати доступ до світла, тепла, води чи інтернету”, – написав він.

Як це працює: потрібно зайти в “Дію” – натиснути Послуги – Пункти незламності – обрати свою область та завантажити мапу – перейти до мапи та надати доступ до своєї геолокації.

“Дія покаже Пункти незламності в радіусі 1,5 км. Якщо не хочете ділитися своїм розташуванням, можете знайти пункти вручну”, – пояснили в “Дії”.

Також можна застосувати фільтри та прокласти маршрут. Серед фільтрів: Інтернет, мобільний зв’язок, генератор, пандус тощо.

“Інтернет вам знадобиться один раз – при завантаженні мапи, далі зможете користуватися сервісом й офлайн”, – зазначили в “Дії”.

Послуга запрацювала для всіх областей, окрім Херсонської, Запорізької, Донецької та Луганської з міркувань безпеки.

Читайте також:
Енергетична інфраструктура України матиме три рівні захисту від атак РФ, – Укренерго

 

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.