“У нас є дуже комплексний план”: Зеленський анонсував звільнення Бахмута та ще двох ключових міст

Президент України Володимир Зеленський пообіцяв ближчим часом звільнити Бахмут та ще два ключові українські міста від російської окупації.

Про це він заявив у коментарі CNN 21 вересня під час перебування у США.

“Ми будемо деокупувати Бахмут. Я думаю, що ми деокупуємо ще два міста. Не скажу вам, які міста, вибачте. І тому у нас є план. Дуже, дуже комплексний план”, — заявив він.

зазначимо, що раніше військовий експерт Олег Жданов у своєму відеоблозі говорив про нагоду звільнити Токмак та Мелітополь після звільнення села Роботине на Запоріжжі.

Військовий і політичний аналітик, ветеран АТО, колишній командир штурмової роти батальйону “Айдар” Євген Дикий також нещодавно заявляв, що наступна страшна і жорстока битва буде за Токмак.

Як наголосив Зеленський, поточний контрнаступ Україна не припинить, хоча очевидно, що Путін цього хоче, аби відновити сили.

“Я знаю, чого хоче Путін. Я це знаю… одна з найкращих людей, яка його дуже добре розуміє. 100%. І я знав, що йому потрібна пауза, тому що він справді втратив людей, професійну армію, втратив. Вони мертві”, — зазначив президент України.

Читайте також:
Перед битвою за Токмак: росіяни перекидають резерви ВДВ з-під Бахмута на Запоріжжя та укріплюють ключове місто

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна