На Полтавщині попрощалися з бойовим льотчиком Денисом Кирилюком. ФОТО

На Полтавщині попрощалися з бойовим льотчиком підполковником Денисом Кирилюком на позивний Grouch.

Про це повідомила пресслужба 831-ї бригади тактичної авіації.

Він обіймав посаду заступника командира ескадрильї – штурмана авіаційної ескадрильї 831 бригади тактичної авіації Повітряного командування “Центр” Повітряних Сил Збройних Сил України.

Зазначається, що 27 березня 2023 року офіцер загинув під час виконання бойового вильоту в небі Чернігівщини.

Лише 27 серпня з підполковником попрощалися.

“Денис «Grouch» був яскравим прикладом для військовослужбовців авіаційної ескадрильї. З початку повномасштабного вторгнення рф підполковник Денис Миколайович здійснив низку бойових вильотів. Завдяки умілим та професійним діям неодноразово здійснював успішний вивід авіаційної техніки з-під авіаційних та ракетних ударів противника та завдавав ракетних ударів по зосередженню живої сили та техніці окупанта”, – пишуть у військовій частині про побратима.

У серпні 2022 року офіцерові за особисту мужність і самовіддані дії, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі був нагороджений орденом «За мужність» ІІІ ступеня».

Денис 7 Денис 6 Денис 5 Денис 4 Денис 3 Денис 2 Денис 1
<
>

Читайте також:
L-39 зіштовхнулися фактично на старті. Навіть досвідчені льотчики не можуть сказати, що стало причиною, – Ігнат

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна