У Дніпрі патрульний смертельно поранив чоловіка: поліцейських відсторонили й почали слідство

У Дніпрі патрульний смертельно поранив чоловіка: поліцейських відсторонено від виконання обов’язків, правоохоронці почали розслідування.

Про це надвечір у вівторок, 29 серпня, написали низка місцевих телеграм-каналів, згодом факт підтвердила і пресслужба Національної поліції України.

Зазначається, що подія сталася на проспекті Івана Мазепи.

“Керівництвом Нацполіції призначене службове розслідування за фактом застосування патрульним поліцейським табельної вогнепальної зброї. На цей час патрульних відсторонено від виконання обов’язків”, – йдеться в повідомленні Нацполу.

На місці події працюють слідчо-оперативна група та криміналісти поліції, а також співробітники Державного бюро розслідувань, які в рамках кримінального провадження встановлюватимуть усі обставини події.

“Попередньо, патрульні зупинили автомобіль для перевірки. Між патрульними та водієм виник конфлікт, в результаті якого останній накинувся на патрульних і почав бити. Один з правоохоронців застосував вогнепальну зброю. Від отриманих поранень чоловік загинув на місці”, – пише ТГ-канал “Дніпро оперативний”.

Читайте також:
Росіяни скинули КАБ на Оріхів – загинув поліцейський, ще 12 людей поранені

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.