Під час транспортування тіл полеглих воїнів загинув у ДТП волонтер проєкту “На щиті” Павло Бєлков

8 серпня під час транспортування тіл полеглих воїнів загинув у дорожньо-транспортній пригоді волонтер проєкту “На щиті” Павло Бєлков.

Про це у вівторок, 8 квітня, повідомили в Цивільно-військовому співробітництві ЗСУ.

Павло – волонтер громадської організації “БФ “АСАП ЕМС ХОТТАБИЧ”.

Трагічна аварія сталася під час виконання завдань з транспортування тіл полеглих оборонців України до місць їх остаточного поховання, які виконуються у рамках Гуманітарного проєкту ЗСУ “На щиті” близько 8-ї години ранку неподалік Новоархангельська Кіровоградської області.

“Як згадують друзі загиблого, Павло був Людиною з великої літери, безвідмовним та щирим другом, а допомогу у транспортуванні полеглих оборонців вважав своїм священним обов’язком”, – повідомили в ЦВС.

У Павла Бєлкова залишилася мама, інвалід І групи, в якої він був єдиним сином.

Друзі Павла розпочали збір коштів на організацію поховання та допомогу матері загиблого. Долучитись можна за номером карти для переказу – 5375 4112 0772 9554 (Монобанк).

Колектив Центрального управління цивільно-військового співробітництва Генерального штабу ЗСУ висловив співчуття рідним та близьким Павла Бєлкова.

Читайте також:
Хто пройшов через її руки – вижив. На війні загинула бойова медикиня Дар’я Філіп’єва “Блискавка”

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна