Нардепа Торохтія виключать зі “Слуги народу”, – Арахамія

Голова фракції “Слуга народу” Давид Арахамія ініціює виключення з фракції нардепа Богдана Торохтія.

Про це Арахамія написав у вівторок, 8 серпня, в Telegram.

За словами Арахамії, Торохтій мав час на те, щоб пояснити свою поведінку під час війни і спробувати хоча би якось реабілітуватися, але не зробив цього і “слугам народу”, мовляв, “урвався терпець”.

“Як варіант – продати щось з елітного автопарку своєї родини і передати кошти на потреби оборони. Це нікого не виправдовує, але хоча би дає зрозуміти, що людина усвідомила свою помилку і більше так не вчинятиме. Але нічого з цього зроблено не було. Більше того, ми дізналися, що поки родина Богдана Торохтія купувала елітне майно, сам він продовжував отримувати з бюджету  компенсацію за оренду житла. Тому: Він має повернути отримані гроші в бюджет. Він має скласти депутатський мандат. Я негайно ініціюю його виключення з фракції”, – написав Арахамія.

Напередодні журналісти Bihus.Info зафіксували, як народний депутат Богдан Торохтій використовує придбаний у березні 2023 року Mercedes-Benz EQS, та знайшли докази виїзду на море до Болгарії під час воєнного стану.

Читайте також:
Нардеп від “Слуги народу” Холодов уже півроку залишається за кордоном, – “Схеми”

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна