Нардеп від “Слуги народу” Холодов уже півроку залишається за кордоном, – “Схеми”

Народний депутат від партії “Слуга народу” Андрій Холодов ще в січні 2023 року виїхав з України і з того часу не повертався. Шість місяців він не відвідує засідання Верховної Ради і не голосує.

Про це 28 липня повідомляють “Схеми”.

“Згідно з даними джерел “Схем” із доступом до бази перетину кордону, востаннє Андрій Холодов був в Україні 21 січня 2023 року”, – йдеться в повідомленні.

Того дня о 10-й ранку він виїхав у Румунію через пункт пропуску “Порубне” в Чернівецькій області на автомобілі Mercedes GLS 450.  Перед цим він пробув в Україні 10 днів, виїхавши 17 грудня минулого року і повернувшись 11 січня 2023 року.

Після 25 червня 20222 року він сім разів перетинав кордон України на виїзд.

За даними “Схем”, Холодов перебуває із сім’єю за кордоном, зокрема на Кіпрі, де в нього є маєток.

Журналісти з’ясували, що Холодов за кордоном розбудовує сімейний бізнес. Зокрема, його дружина стала співвласницею салону краси LA SALUTE Sport&Beauty у Відні.

Як зазначив у коментарі “Схемам” перший заступник голови парламенту Олександр Корнієнко (“СН”), він не знає, де перебуває Холодов.

“У 2023 році відпустки народному депутату України не надавалися, відрядження за кордон не оформлювалися. Починаючи з 21 січня будь-які виплати йому не здійснювались”, – повідомили в апараті Верховної Ради.

Нагадаємо, Верховна Рада позбавила мандата народного депутата із фракції “Слуга народу” Юрія Арістова, який таємно їздив відпочивати на Мальдіви.

Президент Володимир Зеленський заявив про наслідки для українських високопосадовців, які під час війни виїжджають на відпочинок за кордон, і підкреслив, що вважає справедливим позбавлення їх посад.

Читайте також:
Відпочинок на Мальдівах: суд обрав екснардепу Арістову запобіжний захід у вигляді особистого зобов’язання

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна