Харків – не літо, почекає. Яхта олігарха Ярославського, яку він обіцяв продати для допомоги місту, мандрує біля берегів Італії

Яхта Kaiser, яку олігарх Олександр Ярославський на початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну обіцяв продати задля допомоги харків’янам, плаває поблизу островів у Середземному морі.

Про це розповів журналіст Михайло Ткач 6 серпня.

“Яхта Kaiser, яку олігарх Ярославський на початку вторгнення обіцяв продати і допомогти харків‘янам, уже місяць не заходить в порти, побувала біля всіх берегів Італії і втретє повернулась на Сардинію”, – написав Ткач у своєму Telegram.

Та саркастично додав: “Харків‘яни почекають, а літо – ні”.

Передісторія

У березні 2022 року олігарх Олександр Ярославський заявив про наміри продати свою яхту Kaiser, а отримані кошти обіцяв спрямувати на програму відновлення Харкова.

У травні того ж року яхта була виставлена на продаж на портал Worth Avenue Yachts. За неї планували отримати 49,5 млн євро.

Однак її так і не продали. Навпаки – у лютому 2023 року оголошення про продаж яхти видалили.

Як писала “Новинарня“, Олександр Ярославський 10 лютого 2022 року вилетів з України.

Читайте також:
Відпочинок на Мальдівах: суд обрав екснардепу Арістову запобіжний захід у вигляді особистого зобов’язання

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна