“Будуть міцні відповіді”: Зеленський провів засідання Ставки у спеціальному форматі

Президент Володимир Зеленський провів засідання Ставки Головнокомандувача в спеціальному форматі та анонсував “міцні відповіді” на удари РФ.

Про це він повідомив увечері в понеділок, 24 липня.

“Ставка – спеціальний формат. Найбільша увага – до фронтових питань. Були доповіді Головкома [ЗСУ Валерія Залужного], командувачів основних напрямків, керівника ГУР. Максимум уваги і тим напрямкам, де ми рухаємося вперед, і тим, де українські сили – в обороні. На всіх напрямках перше завдання – це максимальне знищення окупантів, їхньої техніки, запасів, складів, штабів. Росія повинна щодня втрачати – це справедливо. І я дякую всім нашим воїнам, які це забезпечують: усім нашим солдатам і матросам, старшинам і сержантам, офіцерам і генералам. Дуже важливо, що наші сили оборони й безпеки, уся наша держава працює єдиною командою заради оборони”, – зазначив Зеленський.

“Звичайно, детально розбираємо на Ставці й усі питання щодо захисту від російського ракетного та дронового терору. Захист наших людей, наших міст, наших портів, чорноморського «зернового коридору». Готуємо міцні відповіді російським терористам на їхні напади”, – сказав президент.

Перед тим він повідомляв, що три основних питання сьогоднішньої Ставки:

  1. Актуальна ситуація та планування наших наступальних і оборонних дій.
  2. Наша відповідь на варварські російські удари по зерновій інфраструктурі та культурній спадщині.
  3. Розблокування Чорного моря. “Зерновий коридор”.

“Доповіді Головкома Залужного, командувачів Сирського, Тарнавського, начальника ГУР Буданова та віце-прем’єра Кубракова. Працюємо однією командою. Результати будуть відчутні”, – заявив Зеленський.

Читайте також:
“Днями зустріч відбудеться”: Зеленський закликав Столтенберга негайно скликати Раду Україна-НАТО через дії РФ у Чорному морі

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна