Ексдиректору Russia Today, який закликав топити і спалювати українських дітей, оголосили підозру

Служба безпеки задокументувала нові злочини ексдиректора з мовлення російського телеканалу “Russia Today” Антона Кузнєцова-Красовського, який закликав до геноциду українців.

Про це повідомила пресслужба СБУ у вівторок, 18 липня.

Так, в одному з нещодавніх ефірів своєї авторської програми він публічно закликав топити і спалювати українських дітей.

Цей сюжет вийшов у телевипусках “Russia Today”, а також на власних каналах російського пропагандиста в “Ютуб” і “Телеграм”, які налічують декілька сотень тис. підписників.

На підставі цих фактів слідчі СБУ повідомили Кузнєцову-Красовському про нову підозру в публічних закликах до геноциду. Оскільки злочинець переховується від правосуддя за кордоном, тривають комплексні заходи для його притягнення до відповідальності.

Нагадаємо, 17 лютого суд в Україні виніс заочний вирок ексдиректору російськомовної версії прокремлівського телеканалу Russia Today Антону Кузнєцову-Красовському, який закликав топити українських дітей, – 5 років тюрми.

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна