Росіяни ракетами С-300 розвалили гімназію в Комишувасі Запорізької області

У смт Комишуваха Запорізької області російська армія ракетами С-300 знищила гімназію.

Про це в неділю, 2 липня, повідомляє “Радіо Свобода”,

“…Тут зруйнована гімназія, в якій навчалося близько 700 дітей. У школі також був «пункт незламності». Війська РФ обстріляли селище вночі. Загалом тут вибухнули три ракети. Попередньо, С-300… Селищний голова Юрій Карапетян розповів, що минулося без жертв. Він наголосив, що жодних військових тут немає”, – ідеться в повідомленні.

Голова ОВА Юрій Малашко інформував, що за минулу добу і вночі ворог вчинив 58 обстрілів по території 18 мирних населених пунктів Запорізької області: атакував передмістя обласного центру, чотири ракетні удари прийшлися по Комишувасі, двічі росіяни били з РСЗВ по Левадному, 52 артилерійські удари припали по Оріхову, Гуляйполю, Залізничному, Степногірську та навколишніх прифронтових селах.
На ранок зафіксовано руйнування 18 цивільних об’єктів: це будинки, господарчі споруди, освітній заклад, автівки.
Під час мінометного обстрілу постраждав 27-річний житель Степногірська. В Преображенці поранення отримали чоловіки віком 39 та 62 років, їх передали медикам.

Читайте також:
Росіяни вдарили по багатоповерхівках у Херсоні – четверо поранених

Уночі РФ атакувала Україну “шахедами” і “калібрами”. У Києві працювала ППО – знищено всі цілі

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна