Легіон “Свобода Росії” готує наступ на Москву: вербують тисячі росіян у свої лави

Легіон “Свобода Росії”,  який хоче скинути путінський режим в РФ, набирає до своїх підрозділів тисячі росіян для атаки на Москву.

Про це 30 травня пише The Times.

За словами речника легіону з позивним “Цезар”, є нібито “тисячі претендентів” з РФ, які хочуть приєднатися до їхніх лав.

“У нас є постійний потік новобранців, і він росте”, – розповів він.

“Цезар” додав, що зараз на озброєнні легіону є міномети, бронемашини, “Стінгери”, переносні протитанкові комплекси і високоефективний підрозділ безпілотної розвідки.

Зазначається, що нині в легіоні “Свобода Росії” налічується від 500 до 1000 бійців.

“Ми не злочинці і не приватна військова компанія, як Вагнера. Усі ми є громадянами РФ. Деякі з нас раніше служили у ЗСУ”, – наголосив речник.

Як писала “Новинарня“, 22 травня бійці “Російського Добровольчого корпусу” і легіону “Свобода Росії” перетнули кордон з РФ і зайшли в Грайворонський район Бєлгородської області.

Вони заявляли про початок операції по звільненню Росії від режиму диктатора Володимира Путіна.

Читайте також:
Легіон “Свобода Росії” показав відеозвіт рейду в Бєлгородську область

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна